Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Gümrük muhafaza ekipleri 142 milyon TL'lik kaçakçılığı önledi
Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi
Narkoçelik-9 operasyonlarında 1 ton 43 kg uyuşturucu ele geçirildi
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar ve çığ uyarısı
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bi araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İstanbul’da Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bi araya geldi
Bakan Güler: 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Güler: 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>GÜNDEM
26 Nisan 2019 Cuma - 19:55

ASTRAL SEYAHAT YAPMAK ZOR DEĞİL

Ünlü Mentalist Abidin Özçelik son yıllarda tartışmasız şekilde Türkiye'de tanınmış ve yaptığı extream, korkutucu şovlarla önde gelen bir Mentalist-İllüzyonist olduğunu kanıtlamıştır.

ASTRAL SEYAHAT YAPMAK ZOR DEĞİL

Yaptığı şovlarla parmaklarını kaybetti, vücudunda çeşitli zedelenmeler oldu, başına aldığı darbeyle günlerce yoğun bakımda kaldı, üzerine düşeceğini bile bile sahneden ayrılmayıp kendini kendine ispatlamak için sahnenin ortasında bekledi ve üzerine koca sahne yıkıldı ve yine de bir şey olmadı!..

İnsanlar ona çok sevilen anlamına gelen ''gül-i ruhsar'' demesine rağmen o yaptıklarıyla insanları şaşırtmaya devam ediyor. 2015'ten bu yana çeşitli televizyon programlarında gösteriler yapan Abidin Özçelik, yarışmalarda da derece alıp kendini bir kez daha ispatlamış oldu. Yaptığı şovların ana temelini eğitime dayandıran ünlü Mentalist ''Eğitimimi 6 sene yurtiçi ve yurtdışı kişisel yollarla tamamladım ama asıl sürecim elbette gören gözlerle oldu'' diyor. Nedir ''Gören Gözler?'' dediğimizde bize Mevlana'nın “Üzerklik tohumu karanlığı örttü ve gerçek göründü.” sözünün bu soruya en yerinde cevap olduğunu söyledi.

Uluslararası gösteriler planlayan Türkiye'de yeteri kadar değer görmeyen ve izinleri kolay alınamayacağı gösteriler hazırlayan Özçelik, hazırladığı şovları yinede sahneye koymaktan geri durmayacağınında altını çizdi. Motorsikletle yaptığı akrobasi şovlarla ve bunu sahneye taşıyıp 7 tane otobüsün üzerinden taklalar atarak gerçekleştireceğini söyleyen ünlü Mentalist '' bana yeteri kadar olanak sağlansa dünyayı yerinden oynatacak daha büyük şovlar çıkarabilirim'' diyerek kendisinin sınırının olmadığını bir kez daha göstermiş oldu.

-En büyük olduğunu düşündüğünüz bir duyguya kapıldınız mı hiç?

Herkes alanında güçlü, alanında yeterli ve dimdik durduğunu göstermek ister. Ben alanımda güçlü olduğumu insanlara hissettirebildiğimi düşünüyorum. Illüzyondan öte neler yapabileceğimin farkında bir kitle oluşturdum ve bu kitle adım adım benimle birlikte büyümekte. Ego savaşı vermediğim gibi bu alana ilgi duyan insanlar yetiştirmek bile istiyorum. Bizim işimiz cesaretten öte görmektir eğer duvardan ötesini görebiliyorsanız bu işi yapabileceğinizin farkındasınız demektir.

-Yapmak isteyipte yapamayacağınızı düşündüğünüz şovlarınız var mı?

Benim bir sınırım yok her şey yapabilirim. Ben Gökdelenden Aşağı Atlama planları çizmiş, yazmış ve sahneye koymuş insanım. Bir sınırımın olmadığını herkese gösterdim ve adım adım büyük oyuna hazırlanıyorum.

-Bu büyük oyun nedir?

Karşılık beklemeden insanların insanlara güzel bakabileceği bir oyun bu. Karanlıktan kurtulup 2. gözünüzün açılacağı bir oyun. Sınırınız olmadan neler yapabileceğinizi göreceksiniz. Dünya bir sahnedir insanlarsa oyuncu; ben yakın zamanda size gerçek olanı vereceğim ve bu gerçek sizin oyuncudan öte olduğunuzu hissettirecek!..

-Başarıya ulaşmak için nelerden vazgeçerdin?

Hiçbir şeyden. Benim kiralık ya da satılık hayallerim yok. Başkaları için yaşamadım yaşamam. Dimdik kendim için ne ise onu yaparım. Lüks arabalara, kocaman villalara har vurup harman savuracak paralara sahip olmak o kadar kolay ki. Bu fırsatları ben elimin tersiyle ittim, neden; kendim için, hayallerim ve kuracağım ailem için.

-Yeterli başarıya sahip olduğuna inanıyor musun peki?

Hayır. Kararlarımı verirken yolumda o kadar yanlış insanlar tanıyor ve o kadar yanlış zamanlar harcıyorum ki. Elde etmek istediğim başarıya ulaşmak için uzun bir yolum var ve sadece kendimi zorlamaya devam ediyorum. Yapmak istediklerime bakıyorum da gerçekten güzeli daha güzel yapmaktan başka bir şey olmadığını görüyorum. Çünkü ben insan olarak büyümeye daha tutkuluyum.

-Sahnede eğlendiğinizi düşünüyor musunuz?

Çok hemde. Ben sahnede size sadece bir illüzyon vermiyorum. Konser tadında bir sahne hazırlıyorum. Rock'n Roll yapıyorum ve bunu insanlara hissettiriyorum. Benimle zaman geçirmekten keyif alan insanları gördükçe buna devam ediyor ve daha fazlasını planlamam için hayallerime ortak ediyorum.

-Sihir diye bir şey var mı gerçekten?

Temel olarak hayır ama sihirle yapabileceğiniz yedi şey var: Bir şeyi ortaya çıkarabilir, ortadan kaybedebilir, havaya uçurabilir, yarıya indirebilir, tekrar birleştirebilirsiniz. Hala bu alemin içinde oynuyorum ama ben çok daha sofistike, yenilikçi bir seviyede yapıyorum.

-Türkiye'de bu işi yapan sayılı insan var belki de birkaç kişi siz bu işin neresindesiniz?

Herkesin yaşamında zirveye çıktığı bir zamanı var. Ve ben umarım ''Abidin Zirvede'' dedirtmem! Övünç almak, övülmek benim umrumda değil. Bazıları ün, şan, şöhreti güzel bir şey zannederken ben öyle düşünmüyorum. Şöhret tutkusuna kapılan insanlar tanıyorum ah dostum hepsi zehirlenmiş, hepsi kirlenmiş. Sahte düşünceleriyle hayal evlerinde kendilerini kandırıyor!

-Alanınızda Türkiye'de 1 numara olmak özel hissettirmez mi size?

Alanımda 1 numara olmak beni bir ileriye taşımadığı gibi yerimde saydırır. Ben düşüncelerimle, hayallerimle ve vazgeçtiklerimle zaten ileri seviyede olduğumu biliyorum. Türkiye'de 1 numara olma tutkusunda değilim önümde kocaman Dünya varken Türkiye'nin derecesine sahip olmak beni tatmin etmez ayrıca bununla hayallerime ihanet etmiş olurum.

-Dünya üzerinde çok rakipleriniz var nasıl altedebilirsiniz hepsini?

Çok rekabetçi olması beni daha çalışkan daha verimli hale getirir. Sahip olduklarınıza veya yaptıklarınıza dayanmadan daha tutkulu, en iyisi olmaya karar vermek gerekiyor. Yaptığım işlerin dünyasında en iyisi olmaya devam edeceğim. Bu yüzden şu anda dışarıdaki herkese, yapabileceğim şeyleri yapabilmek için meydan okuyorum. Ve düşündüğüm şu; başarısız olacaklarını biliyorum!

-Peki elinde sihirli bir değnek olsa gerçekten ne yapmak isterdin?

Elimde yapabileceğime inandığım sihirli bir güç zaten var ama bu bir değnek değil. Elimde yapabileceklerime karşılık verecek kocaman bir güç var ama sadece zamanını bekliyorum. Rüyalarıma ortak olun, size dünyanın merkezine götürecek gerçek bir sihir tattıracağım. Ve hayallerinize ulaştığınızda dünyanın kokusu değişecek, siz değişeceksiniz, herkes değişecek, her şey değişecek!..

-Kararlarını alırken sana yardımcı olan insanlar var mı?

Beni bu konuda yalnız bırakmayan elbette güvendiğim, konuşmaktan vazgeçmediğim, fikirlerine ihtiyaç duyduğum insanlar var. Bunlar Türkiye'de tanınmış özel isimler aslında. Bilim insanlarından tutunda, diyanete kadar. Ekonomiden tutunda siyasetçisine kadar. Herkesle hayallerimi paylaşıyor destek alıyorum. Ve bu konuda bana yardımcı olan ''Trean'' a ayrı bir minnet borcum var. Sadece hayallerimi değil geleceğimi şekillendirmemde de bana çok destek oldu, minnettarım!..

-Çok keyifli bir sohbet oldu, çok teşekkür ederiz. Söylemek istediğiniz son bir şey var mı?

Yıldızlara inanın, evreni solumaktan asla vazgeçmeyin. Aynada 1 dakika boyunca kendinize bakın ve ''ben nerdeyim?'' sorusunu sorun. Bir yanıt almak zorunda değilsiniz. Gökyüzünden vazgeçmeyin ve evrenin size sunduklarından. Hayallerinizi izleyin dostum sadece hayallerinizi. Çünkü hepimiz gerçekten çok genç ölüyoruz farkında olun!.. Ve teşekkür ederim.

 

Etiketler:
 
ASTRAL SEYAHAT YAPMAK ZOR DEĞiL
 
İskitler bataklığı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASTRAL SEYAHAT YAPMAK ZOR DEĞiL
Ünlü Mentalist Abidin Özçelik son yıllarda tartışmasız şekilde Türkiye'de ...
Kars kazı adını dünyaya duyurdu
Türkiye'de kaz yetiştiriciliğinin önemli merkezlerinden Kars'ta, bir süre ...
Yenimahalle’de tören geçişi
Yenimahalle’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde tören geçişi yapıldı.
 
‘O büyük ruh hep yaşayacak’
Ankara, 19 Mayıs 1919’un 100. yıl dönümünde, coşkulu kutlamalara sahne ...
Meşale gençlerin elinde yükseliyor
Ulu Önder Atatürk, 100 yıl önce Samsun’a çıktı ve Kurtuluş Savaşı’nın ...
Ödüller verildi şiirler okundu
Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Kahramankazan ve Kızılcahamam ...
 
Ata’nın toprağı Başkent’te
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 32’ncisi düzenlenen ...
Başkentliler 100’üncü yılda Anıtkabir’e koştu
Yurdun dört bir yanından çok sayıda vatandaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, ...
‘Kurtuluştan Kuruluşa’ 450 km
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktığı ...
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Yerel Seçimlerin Ulusal Yansımaları: İmamoğlu'nun Yükselişi
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri