Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Bakan Kurtulmuş: Parlamentodaki her partinin görüşünü alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’yi düşmanlaştırarak hiçbir yere varamazsınız
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 43 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>GÜNDEM
6 Nisan 2023 Perşembe - 11:59

Aydemir: ‘İlahi adalete, milletin vefasına güveniyoruz’

Milletvekili Aydemir, "Seçime gittiğimiz süreçte Millet İttifakı'nın rotasını ABD Büyükelçisi çiziyor. Bu yeter zül değil midir? ABD resmen güdümüne alacak bir yapı oluşturmaya çalışıyor. Onlar dışarıya, biz Allah’ın adaletine, milletimizin vefasına güveniyoruz’." dedi.

Aydemir: ‘İlahi adalete, milletin vefasına güveniyoruz’

AK Parti Milletvekili Aydemir, "Seçime gittiğimiz süreçte Millet İttifakı'nın rotasını ABD Büyükelçisi çiziyor. Bu yeter zül değil midir? ABD resmen güdümüne alacak bir yapı oluşturmaya çalışıyor. O kadar aşikar yapıyorlar ki fütursuzluk almış başını gidiyor. Milletimiz bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir." dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, grup toplantısında yere mermi kovanı fırlatmasını eleştirerek, "Hanımefendiyi papatya çayı da kurtarmaz. Resmen muvazene gitmiş, Allah şifa versin." dedi. Milletvekili Aydemir, Akşener'in, partisinin grup toplantısında sergilediği tavırların bir kadına yakışmadığını söyledi.

AYDEMİR, AKŞENER’İN TUTARSIZLIĞINA DİKKAT ÇEKTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gergin hallerde olduğunu ileri sürerek tavsiye ettiği papatya çayına, en fazla Akşener'in kendisinin ihtiyacı olduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, "Meral Akşener, İYİ Parti'nin yükselen trendinin bütünüyle dibe vurduğunu gördü. İtimat edilmez bir figür olduğunu gösterdi. Terk ettiği masaya geri dönüşü ne yaptığını bilmez hale getirdi." diye konuştu.

‘ALLAH ŞİFA VERSİN’

Akşener’in İYİ Parti'nin o yükselen trendinin bütünüyle dibe vurduğunu gördüğünü belirten Milletvekili Aydemir, ‘Niye dibe vurdu? İtimat edilmez bir figür olduğu için. Ne yaptı, CHP’yi terk etti. Oturduğu masaya ‘kumar masası’, ‘noter masası’ dedi. Ne yaptı? Şimdi Cumhurbaşkanı adayı ilan ettiği Kemal Kılıçdaroğlu'nu sıtmaya benzetti. ‘Bundan bir şey olmaz, bu kazanamaz’ dedi. Masayı terk etti, sonra tehditlerle, şantajlarla gerisin geri döndü. O geri dönüş işte adamı böylesine ne yaptığını bilmez hale getirir, şu hale bakın. Mermi fırlatma ne oluyor? Mermileri boca etmiş getirmiş. Bir defa bu meclisin hem yüksekliğine yakışmaz hem de iç tüzükte filan bunlara cevap verilmez. Böyle şey olur mu ? Grup toplantısına sen mermiyle niye gelirsin? O mermileri alıp dışarıya böyle niye boca edersin, atarsın, fırlatsın nedir bu ya? Ramazan günü şu mübarek günde bu yapılır mı? Resmen muvazene gitmiş kayıp. Günah Allah şifa versin onu da söyleyeyim. Yani biz buna şifa diliyoruz. ‘ dedi

"HANIMEFENDİYİ PAPATYA ÇAYI DA KURTARMAZ”

Akşener'in grup toplantısında mermi kovanı fırlatmasına değinen Milletvekili Aydemir, "Hanımefendiyi papatya çayı da kurtarmaz. Resmen muvazene gitmiş, Allah şifa versin. İYİ Parti'de Akşener gibi düşünmeyenler çok fazla artık. Bu görüntülerden sonra sıtkı sıyrılan İYİ Partililer Cumhur İttifakı'nın yanında yer alacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Milletvekili Aydemir, Millet İttifakı'nın bileşenlerinin, terör örgütü PKK'ya karşı tek bir kelime edemezken güvenlik güçlerine vaat üzerine vaatlerde bulunduğunu ancak bu vaatlerin günü kurtarmaya yönelik sözlerin ötesine geçemediğini söyledi.

7’Lİ MASA İSTİSMAR MASASI

7’li Masanın bir istismar masası haline dönüştüğüne işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Bakın her şeyi, her değeri istismar ediyorlar, işleri güçleri bu. HDP ile ortaklıklarını biliyorsunuz değil mi? PKK ya sesleri çıkmıyor. Bakın artık PKK ile ilgili kınama bile getirmiyorlar. Ne yaparsa yapsın PKK sükut ediyorlar öyle değil mi?’ diye konuştu.

MİLLETİMİZ BUNLARA GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR

Verilen sözlerin yerine getirilmesi noktasında Cumhur İttifakı'nın güvenilirliğini Millet İttifakı'nın figürlerinin de iyi bildiğini belirten Milletvekili Aydemir, "Bunların tek amacı yara kaşımak. Seçime gittiğimiz süreçte Millet İttifakı'nın rotasını ABD Büyükelçisi çiziyor. Bu yeter zül değil midir? ABD resmen güdümüne alacak bir yapı oluşturmaya çalışıyor. O kadar aşikar yapıyorlar ki fütursuzluk almış başını gidiyor. Ama milletimiz bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir." ifadelerini kullandı.

‘HİÇBİR MESELEDE SAMİMİ DEĞİLLER’

7’li masanın milleti ilgilendiren meselelerde samimi olmadığını vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Bunlar samimi değiller. İftira atarlar, yalan söylerler. Kapalı kapılar ardında Amerikan büyükelçisiyle görüşürler, HDP’lilere her türlü devleti aşındırmak için sözü verirler. Dışarı çıktıklarında da ipe sapa gelmez vaatte bulunurlar, Millet bunun tokatını sandıkta atar.’ dedi.

AYDEMİR’DEN AKŞENER'İN TAVRI,  KILIÇDAROĞLU'NUN YAKLAŞIMINA TEPKİ

Milletvekili Aydemir, ‘Bakın Kuran Kursları tekmeleniyor. Kılıçdaroğlu seccadeye ayakkabıyla basıyor, kadınlar çıkıyor. Ipe sapa gelmez laflar ediyor. Cumhurbaşkanımızın torunları paramparça olsun diye beddualar da bulunuyorlar. Kadınlar çıkıyorlar, başörtülü kadınlara ağza alınmayacak sinkaflı ifadeler kullanıyorlar. Niye bu, niye böyle oldu? İşte Meral Akşener'in tavrı, Kılıçdaroğlu'nun yaklaşımı işi buraya getirdi. ‘diye konuştu

AYDEMİR’DEN DAVUTOĞLU VE BABACAN’A TEPKİ

Davutoğlu ve Babacan’ı vefasız olmakla eleştiren, hayatın her alanında olduğu gibi siyasette de esas olanın vefa duygusu olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ‘7’li masada bunlara sükut edenler var. Onlar kim? Ahmet Davutoğlu, onlar kim, Ali Babacan, onlar kim Saadet Partisi'nin genel başkan. Bakın, hiç bunlar için kutsalın bir ehemmiyeti yokmuş meğer. Faydacı davranıyorlar. Bakın hiçbir tanesi çıkıp bu işlerle ilgili laf etmiyorlar. Ya arkadaş sen kuran kursunu nasıl tekmelersin, nasıl camlarını indirirsin diyen birini gördünüz mü? Ali Babacan'dan ya da Ahmet Davutoğlu'ndan yahut Karamollaoğlu'ndan duydunuz mu? Duyamazsınız. Onların bütün derdi Sayın Cumhurbaşkanımız kaybetsin. Dertleri bu. Onlarda vefa diye bir şey de yok. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN İLAHİ ADALET VURGUSU

Milletvekili Aydemir, ‘Daha önce de söyledim. Ya siz kimsiniz, sizi siyasi figür haline getiren kim, sebep olan kim? Kim sebep olan?. Kaldı ki ben bu partinin kurucularından Erzurum'da kurucu heyeti içerisinde yer almış, daha başlarken vira bismillah demiş bir isimim. Ve ben diyorum ki Cumhurbaşkanımız olmasaydı bu zeminde bizim yürüme şansımız olmazdı. Onun liderliğiyle mesafe aldık, ülkemize mesafe aldırdık. Kadrolarımızla mesafe alırdık. Şimdi sana 10 küsür sene bakanlık yaptırmış, seni Başbakanlık pozisyonuna taşımış. Bu ne vefasızlık. İnsan Allah'tan korkar ya? Allah'tan korkar. Şimdi göreceğiz. Şu listeler hazırlanırken nasıl pespaye hale geleceklerini de göreceğiz. Cenabı hak adili mutlaktır. Mutlaka adalet tokatını atacaktır. Vefasızlığın şamarı, yiyecekler bunlar. ‘ dedi

 
Şırnak'ta çok sayıda mühimmat ele geçirildi
 
Enkazdan çıkarılan bin 783 çocuk ailesine teslim edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emeklilerin maaş ve ikramiye tarihleri belli oldu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli maaşı ve Ramazan Bayramı ...
Aydemir Türkeş’i rahmet niyazıyla andı
4 Nisan 1997’de Hakka vuslata eren Alparslan Türkeş’i rahmet niyazlarıyla ...
Altın bir yılın zirvesinde
Altın dünkü seansta yeniden 2000 dolar/onsun üzerine dönmesinin yanı sıra ...
 
Kırsaldaki 12 bin 676 yatırım projesine hibe desteği verilecek
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, kırsalda 12 bin 476 yatırım projesine ...
MSB'den 'Dünya Mayın Bilinci ve Mayın Faaliyetine Destek Günü' paylaşımı
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), tarafından "4 Nisan Dünya Mayın Bilinci ...
Aydemir’den tepki: ‘Milletin değerlerini bilmiyorlar’
Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile ...
 
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın “Seninle Oldu Sensiz Olmaz” klibi yayınlandı
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Seninle Oldu Sensiz Olmaz” sloganıyla ...
6 ilde bazı yerleşim yerleri "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Bingöl, Kayseri, Mardin, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk Togg Teslim Töreni'nde konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlk Togg Teslim Töreni'nde konuşuyor.
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri