Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Yener: YSK, seçim mevzuatını ve yasaları uygulamakla yükümlü bir kurum
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Milli Savunma Bakanı Güler, ABD Temsilciler Meclisi heyetini kabul etti
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
Bakan Ersoy: Yaklaşık 5 bin gencimiz, Genç Kart'lı oldu
20 ilde “Kıskaç-11” operasyonu: 70 gözaltı
20 ilde “Kıskaç-11” operasyonu: 70 gözaltı
Adalet Bakanı Tunç: Hakkı ve adaleti haykırmaya devam edeceğiz
Adalet Bakanı Tunç: Hakkı ve adaleti haykırmaya devam edeceğiz
HABERLER>GÜNDEM
23 Mart 2023 Perşembe - 13:47

Aydemir: ‘Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun’

Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milleti odağında İslam Alemi’nin Ramazan ayı neşve, sürur ve heyecanını paylaşıyor; Rahmet, Bereket ve Mağfiret ikliminin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, asrın afetinde darı bekaya hicret eden depremzede kardeşlerimize rahmet diliyorum. ‘ dedi.

Aydemir: ‘Ramazan Ayı hayırlara vesile olsun’

Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milleti odağında İslam Alemi’nin Ramazan ayı neşve, sürur ve heyecanını paylaşıyor; Rahmet, Bereket ve Mağfiret ikliminin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, asrın afetinde darı bekaya hicret eden depremzede kardeşlerimize rahmet diliyorum. ‘ dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında ülke siyasi gündemindeki gelişmeleri yorumladı, TRKPA Heyeti olarak gözlemci olarak katıldıkları Kazakistan seçimlerini değerlendirdi, Türk Dünyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı duyulan saygı ve muhabbetleri paylaştı.

KAZAKİSTAN SEÇİMLERİ VE TÜRK DÜNYASI

TÜRKPA Üyesi olarak gözlemci olarak değerlendirdikleri Kazakistan’daki seçimlerin huzur ve sükun içinde gerçekleştirildiği, şeffaf bir ortamda yapıldığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Kazakistan, TDT ve TÜRKPA üyesi. Kazakistan’ın demokrasiyi bu derece içselleştirmesi, parlamentoyu bu derece şeffaf zeminlerde temsil edecek isimlerden oluşturması bizi mutlu etmiştir. 6 Partinin barajı aşarak parlamentoya girdiği seçim sonuçları inşallah Kazakistan'a huzur mutluluk getirecektir. Böyle bir niyazımız var. Hepsine başarı diliyoruz. Türk Dünyası için hayırlar getirmesini diliyoruz. ‘ dedi

ÖNCELİKLİ MESELEMİZ DEPREM BÖLGESİDİR

‘Bizim öncelikli meselemiz deprem bölgesidir. Oradaki insanlarımızın huzurudur. Bunun içinde böyle bir gayret üzereyiz.’ diyen Milletvekili Aydemir, afet bölgesinde alt ve üst yapının yenilenmesi kaydında ihya ve inşa seferberliğine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufuk ve yönetiminde devletin tüm kurum ve kuruluşlarıyla afet bölgesine yoğunlaştığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Orada vatandaşlarımızın çok daha huzur üzerine Ramazan'a geçirmeleri için devletimiz ne lazım geliyorsa onu yapıyor. Çok kısa sürede kalıcı konutların yapılması için vira bismillah denildi.  Sayın Cumhurbaşkanımız gecesi gündüzü olmadan diğer bakanlarımız sabah akşam demeden hep oradalar ve çalışıyorlar. ‘ dedi

AYDEMİR SİYASİ GELİŞMELERİ YORUMLADI

Türkiye’deki siyasi gelişmeleri ele alan Milletvekili İbrahim Aydemir, "Gizli, kapalı kapılar ardında Öcalan'a özgürlük pazarlıkları yapılmış." dedi. Milletvekili Aydemir, basın toplantısında, Emek ve Özgürlük İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı çıkarmayacağına ilişkin HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın açıklamasını anımsattı.

Milletvekili Aydemir, "Niye, çünkü adayları belli, Kemal Kılıçdaroğlu. HDP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu, çok açık bir şekilde bunu ilan ediyorlar. 'Adayımız şudur' demiyor, kurnazlık yapıyorlar. Bu milleti hafife alıyorlar." diye konuştu.

NEYİN PAZARLIĞINI YAPIYORLAR?

HDP'lilerin, "14 Mayıs, Öcalan'ın özgürlüğüne kavuştuğu zaman dilimidir" şeklinde açıklamaları olduğunu anlatan Milletvekili Aydemir, "Bakın kendilerine hedef koymuşlar. Bunu kiminle konuştular, kiminle 'Öcalan'ı serbest bırakacağız' diye bir anlaşmaya vardılar? Herhalde Kemal Kılıçdaroğlu ile varmışlardır, adayları o çünkü. Gizli, kapalı kapılar ardında Öcalan'a özgürlük pazarlıkları yapılmış." sözlerini sarf etti.

ON BİNLERCE ŞEHİDİMİZİN KANINDAN HABERİNİZ YOK MU?

Milletvekili Aydemir, "Pervin Buldan 'PKK terör örgütü değildir. Bunu MHP Genel Başkanı kafasına yazsın' demedi mi? Bugün bunların güzelleme yaptıkları Selahattin Demirtaş, PKK'yı 'silahlı halk örgütü' diye tarif etmedi mi? On binlerce şehidimizin kanından, onların sızlayan kemiklerinden haberiniz yok mu? Bunu bile bile onların adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında HDP ile beraber nasıl olursunuz?" sorularını yöneltti.

AYDEMİR AKŞENER’E SORDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısındaki "Bizim için Nevruz birliğin günüdür, terörün günü değildir" açıklamasına dikkati çeken Milletvekili Aydemir, "Bunlar her zeminde bunu söylüyorlar zaten. Sayın Meral Akşener, yarın cumhurbaşkanı yardımcısı olsanız, Pervin Buldan size 'O koltukta bizim sayemizde oturuyorsunuz' diyecek. Tıpkı parlamentoda Fatma Kurtulan'ın sizin sıralarınıza dönüp, 'Bizim sayemizde burada oturuyorsunuz' dediği gibi. İçinize siniyorsa buyurun beraber olun." ifadesini kullandı.

Sırrı Süreyya Önder'in, "(Yurtta sulh, cihanda sulh) derken Atatürk'ün aslında barış istemediğini; 100 yıllık bir avans aldığını" iddia ederek, ne demek istediğini soran Milletvekili Aydemir, "Siz ülkeyi böleceğinizi şimdi söylüyorsunuz. Bu ifadelerin, yarın elinize imkan geçtiğinde, bu anlama geldiğini söyleyeceksiniz." görüşünü paylaştı.

AYDEMİR İYİ PARTİLİLERE SESLENDİ

İYİ Partililerin bu yaklaşıma rıza göstermeyeceklerini belirten Milletvekili Aydemir, "İYİ Parti'deki ülkücü kardeşlerime sesleniyorum, onların hassasiyetlerini bilen birisiyim ben. Onlar asla bu yaklaşımı rıza göstermeyecekler, cevaz vermeyecekler. Onlar Cumhurbaşkanımızın arkasında kenetlenecekler." düşüncesini dile getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın "Bizim geçmişimiz devleti savunmakla geçti. PKK'lıların, devlet düşmanlarının karşısında duran da biziz" açıklamasına işaret eden Milletvekili Aydemir, "Geçmişini biliyoruz da geleceğini, şimdiki halini de biliyoruz. Şimdiki halin ne, onlarla beraber iş tutmak." yorumunda bulundu.

 
Mersin Şehir Hastanesi, 7 bin 600'den fazla depremzedeye hizmet verdi
 
Bakan Nebati'den Türkiye Ekonomi Modeli ile ilgili açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mersin Şehir Hastanesi, 7 bin 600'den fazla depremzedeye hizmet verdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Mersin Şehir Hastanesi’nin 7 bin 600’den ...
Bakan Kurum: "11 ilde yapmış olduğumuz sözleşmeler 46 bin 300’e ulaştı"
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep’te açıklamalarda bulundu.
Yener: "Seçmenler tarafından aday gösterilmek isteyenlerin imza toplama süreci başladı"
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçime ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Kocaeli'de 33 düzensiz göçmen sınır dışı edildi
Kocaeli Valiliği, 33 düzensiz göçmenin sınır dışı edilerek ülkelerine gönderildiğini bildirdi.
Bakan Karaismailoğlu: "Yeni bir İpek Yolu’nun temelleri atılıyor"
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Hükümetler düzeyinde ...
Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçisi Jill Morris, Cumhurbaşkanı Recep ...
 
Gambiya'nın Ankara Büyükelçisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu
Gambiya'nın Ankara Büyükelçisi Alkali Fanka Conteh, Cumhurbaşkanı Recep ...
Kahramanmaraş'ta AFAD çarşı vatandaşlara hizmet vermeye başladı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş'ta yapımı ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Es Sudani’yi resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyaret gerçekleştiren ...
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Yerel Seçimlerin Ulusal Yansımaları: İmamoğlu'nun Yükselişi
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri