Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Spor Yerel Haberler
Bakan Yerlikaya: Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım
Bakan Yerlikaya: Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım
Bakan Şimşek: Cumhurbaşkanımızın tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz
Bakan Şimşek: Cumhurbaşkanımızın tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz
Bayram tatilindeki kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilindeki kazalarda 75 kişi hayatını kaybetti
BM Turizm E-Kütüphanesi’nin elektronik kaynakları ücretsiz olarak erişime açıldı
BM Turizm E-Kütüphanesi’nin elektronik kaynakları ücretsiz olarak erişime açıldı
5 terörist etkisiz hale getirildi
5 terörist etkisiz hale getirildi
HABERLER>GÜNDEM
24 Şubat 2021 Çarşamba - 20:17

Erdoğan, partisinin İstanbul il kongresine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul il kongresine katılıyor.

Erdoğan, partisinin İstanbul il kongresine katıldı

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bayram Şenocak kardeşime ve ekibine de şu ana kadar hizmetleri sebebiyle şahsım bütün yol arkadaşlarım adına teşekkür ediyor İnşallah bu işte bir bugün burada bitmiyor, kendileri ile bundan sonra farklı platformlarda birlikte çalışmayı sürdüreceğiz.

7.  Olağan Kongre sürecini ülkemizin her yerinde işte böyle bir değişimin vesilesi haline dönüştürmeye çalıştı. Bu süreçler teşkilatlımızda yüzde yetmişi teşkilatlarımız da yüzde 65'i bulan oranlarda yeni isimler bayrak yarışında nöbeti devraldı.

AK Parti dinamik bir parti AK Parti bugünü değil geleceği kuşatan bir parti kuruluşunun üzerinden 20 yıla yakın süre geçtiği halde hala Türkiye'nin en büyük partisi olmamızı hala Türkiye'nin yönetiminde alternatifsiz konumda bulunmamızı işte bu değişim gerçeğine borçluyuz.

Şuana kadar İlçe ve İl kongrelerimizde hamdolsun herhangi bir sıkıntı yaşamadık.

Yaş önemli değil demeyin Fatih'in yaşı kaçtı ona bakacaksın. Fatih'i unutmayın gençler 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağ açtık.

İnşallah Mart 2021 çarşamba günü 7. Olağan büyük kongremizi Ankara'da yaparak taçlandıracağız.

Şu anda mevcut yönetimimizin yaş ortalaması 39 dinamik bir yapı ile İnşallah yola devam ve yönetimimiz de en son bildiğim kadarıyla 15 Haluk kardeşimiz var değil mi 15 bu da AK Parti'nin diğerlerinden farklı yanına ortaya koyuyor

AK Parti dinamik bir parti AK Parti bugünü değil geleceği kuşatan bir parti.

İstanbul'u anlamadan Türkiye'yi anlayamazsınız aynı şekilde İstanbul'u büyük bir aşkla sevmeyen hiç kimsenin de bu ülke bu şehri ve bu partiye hizmet edebilmesi mümkün değil.  İstanbul'u kavramının en güzel yolu ona şairlerin gözüyle bakmaktır.

Onlar Yeni Zelanda'daki katilin ağzından Ayasofya'yı minarelerden kurtaracağız dediler biz cevabımızı Ayasofya'yı 86 sene sonra tekrar ibadete açarak verdik.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü olan Boğaziçi Köprümüz de başlattıkları darbeyle istiklalimize el uzattılar. Biz cevabımızı 7'den 70'e şehadete yürüyerek zaten onlar ezanları susturmak için camilerin kapılarına dayandılar değil mi?

Bezmialem Valide Sultan Camii'ni işgal etmek suretiyle bira kutuları ile beraber o camimize gelenler bunlar değil mi? Ahlaksızlar bu edepsizler değil mi?

Hangi engeller çıkartılırsa çıkartırsın,  hangi oyunlar oynanırsa oynansın ülkemize milletimize ve İstanbul'a hizmet davamızdan asla vazgeçmedik.

Son 18 yılda İstanbul'a ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz?  İstanbul'a eski rakamla 275 katrilyon lira tutarında yatırım yaptım 275 milyar eğitimde 38361 adet yeni derslik kazandırdı 1 milyonun üzerinde yükseköğrenim öğrencisinin öğrenim gördüğü 37500 akademik personelin çalıştığı İstanbul'a toplam 38 adet yeni üniversite full toplamda 13677 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık.

Birkaç yıl içinde de yükseköğrenim yurt kapasitesini iki katından fazla artıracak yatırımlarımız şu anda sürüyor. İstanbul'a 46 adet yeni spor tesisi kazandırdık. Sosyal yardımlarda son 18 yılda toplam 17 katrilyon yeni rakamla 17 milyar lira tutarında kaynak aktararak ihtiyaç sahibi İstanbullu kardeşlerimizin yanında olduk.

Taksim Meydanı'nda muhteşem bir Opera binasını İstanbul'umuza kazandırıyoruz. O malum zatları var ya onlara rağmen yaparsak biz yaparız AK Parti yapar. Çok farklı bir projeyi oraya hamdolsun inşa ettik ve kısa zamanda bitiyor ve bir diğer tarafta da sağ olsun yine özel sektör muhteşem bir camii de yine Taksim Meydanı'na onlar da inşa ediyor.

Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan Kuzey Marmara Otoyolunu tamamlamak üzereyiz Marmaray'ı Avrasya Tüneli'ni sadece milletimizin değil insanlığın hizmetine sunduk.

Demir yollarımızın çoğunu yeniledik. Marmaray ve Avrasya tünelinden sonra boğazın altından geçecek yeni tünel olan Büyük İstanbul Tüneli'nin etüt proje çalışmalarını tamamladık, ihale hazırlıkları devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanımızı Marmaray'a Kadıköy-Tuzla yüksek hızlı tren garına Üsküdar'a Çekmeköy'e bağlayacak demiryolu projemizin çalışmaları süratle devam ediyor.

Şu anda ben ne anlatıyorum İstanbul'da yapılan hizmetleri anlatıyorum. CHP'lilerden bu tarz işleri duydunuz mu?

Kanal İstanbul projemizin etüt kapsamında yer alan tüm teknik çalışmaları tamamlandı. Diğer adımları için gerekli çalışmaları da başlatıyor onlara rağmen Kanal İstanbul'u da yapacağız, inadına yapacağız.

Kanal İstanbul'la İstanbul nasıl güzelleşecek. İstanbul nasıl bir başka şehir olacak bunu da görecekler alıştıracağız.

AK Parti gündem takip etmez gündem belirler farkımız bu. Gündem belirleme konusunda en büyük görevde İstanbul İl Teşkilatımıza düşüyor. Çünkü ülkemizin siyasetinden ekonomisine sporundan sanatına kadar her önemli gelişme bu şehirde yaşanır. İstanbul'un gündemine iyi hakim olursak Türkiye'nin nabzını da tutmuş oluruz.

Ümraniye! Ümraniye çöplüğünün hadisesini biz unutmuyoruz cevap ver o Ümraniye çöplüğünde bizim vatandaşlarımızın ölümüne neden olmadı mı?  O çöplük patladı bir orada 40'a yakın vatandaşımız maalesef öldü ama ne oldu biz geldik o çöplüğü kaldırdık oraya spor tesisleri yaptık farkımız bu.

Kim çevreci, biz çevreciyiz çünkü CHP deyince akla şu gelir çukur: İşte İzmir'de son yağmurlarda ne oldu hatta bir hanımefendi ne dedi bay Kemal'e ya 35 yıldır şu İzmir'i siz yönetiyorsunuz 35 yıldır biz her yağmurda her karda kışda maalesef evlerimizi dükkanlarımızı su basıyor o ne yaptı kuzu kuzu dinledi.

İzmir kongresini yaptık ama ben bu defa İzmirlileri çok farklı gördüm İzmir bunun hesabı soracak.

Bunlar şeytanla işbirliği halinde! Ama ne oldu? Biz bunlara Cudi Gabar Tendürek Besler deresini buralara mezar yaptık yapmaya devam ediyoruz edeceğiz.

Çarşıda, pazarda, fabrikada, evde, iş yerinde her yerde olacağız hanımlara gençlere ulaşacağız, çalışanlara emeklilere ulaşacağız, insanımızı sevincinde de üzüntüsünde de yalnız bırakmayacak hep yanında olacağız.

Şimdi ben teşkilatımız Sinan Erdem Salonunda olan veya ekranları başında bizi izleyen kardeşlerime sesleniyorum diyorum ki sizden bir şey rica ediyorum. Makam mevki bunların hepsi gelip geçici ne olur tevazu mütevazi olalım ve kimseye gurur kibir ve tevazu ile insanlara yaklaşalım darda kalmış onlara biz ulaşacağız onlara yardım elimizi uzatacağız.

2 yıl önce 2019 seçimlerinde sandıklarda ve birleştirme tutanaklarında çekilen, çekilmeye çalışılan numaraları unutmak İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile geçmişteki seçimlerde görev yapmış tecrübeli kadrolarımızın yanında Kadın ve Gençlik Kollarımızın da sandıklara sahip çıkacak ilave organizasyonlar yapmasını istiyorum.

18 yıl geride bırakan iktidarlarını bakarak samimi bir muhasebe yapması gerekiyor. Nereden geldiğimizi nerede durduğumuzu ve nereye gittiğimizi bilmezsek esen rüzgarlar hazan yaprakları gibi savrulur.

Onun için AK Parti milletin kurduğunu AK Parti'nin sahibinin millet olduğunu AK Parti'nin istikametinin milleti gösterdiğini tekrarlıyoruz.

AK Parti olarak bugüne kadarki tüm başarılarımızı milletimize borçlu olduğumuzu biliyoruz. Eksikliklerimizin sebebini de kendimizde arıyoruz. Yaptığımız muhasebe bizi reform gündemimize daha sıkı sahip çıkmaya yöneltiyor.

Kasımpaşa yeni sivil bir anayasayı milletimizle birlikte hazırlayalım. Hem bu ülkeyi darbe dönemi anayasasıyla yönetilmeyi bundan kurtaracak hem de 2053 vizyonumuzun rehberine kavuşmuş olacağız.

Önümüzdeki salı günü uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Reform planını milletimizle paylaşacağız.

Balkanlardan Kafkasya'ya Orta Asya'dan Afrika'ya kadar tüm medeniyet ve kültür coğrafyamızdaki kardeşlerimizde her alanda bağlarımızı güçlendireceğiz her sınıf milletimizle birlikte ve milletimiz için daha nice yıllar çalışmayı sürdüreceğiz. Bu misyonun ilhamımızı nereden alıyoruz İstanbul'dan alıyoruz.


Hibya Haber Ajansı

 
Meriç Nehri'nde mahsur kalan düzensiz göçmenleri Türk askeri kurtardı
 
Koronavirüs salgınında vaka sayısı 9 bin 561’e ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan, partisinin il kongrelerine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Ağrı, Ardahan, Bolu, Diyarbakır, ...
Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK parti grup toplantısında konuştu.
Bakan Pekcan, Avrupa Komisyonu’nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Olivér Várhelyi ile görüştü
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Komisyonu’nun Komşuluk ve Genişlemeden ...
 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 14 bin dezavantajlı çocuğu okul öncesi eğitim hizmetlerinden faydalandırdı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açılış izni verilen ...
Koronavirüs salgınında vaka sayısı 9 bin 107’ye ulaştı
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ...
Erdoğan Ankara'daki 326 eğitim yatırımının toplu açılışını yaptı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki 326 eğitim yatırımının toplu açılış törenine katıldı
 
20 bin öğretmen ataması yapılacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önümüzdeki aylarda 20.000 öğretmenin ...
Biz kuşakları X, Y, Z kategorisiyle ele almıyor, bu şekilde analiz etmiyoruz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuşakları X, Y, Z kategorisiyle ele ...
Bakan Selçuk: “Sosyal Medya Çalışma Grubumuz 1027 içeriğe anında müdahale etti”
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, çocukların ...
 
YAZARLAR
Oylum DEMİRAY
Oylum DEMİRAY
Bahçeli ayıp etti
Dağıstan Türkmen
Dağıstan Türkmen
İstanbul Belediye Başkanlığı İçin Gözden Kaçan İsim: Metin KÜLÜNK
Durak Avcıoğlu
Durak Avcıoğlu
Hrant Dink Cinayeti ve Hukukun Üstünlüğü: Siyasi Manipülasyon ve Toplumsal Bölünme
İzzet Sevimli
İzzet Sevimli
CHP'deki Kurultayın Kazanını Ekrem İmamoğlu'dur
Erkan Zorlu
Erkan Zorlu
İşsizlik ve Enflasyon Arasında İnce Bir Denge
Dilek YILMAZ
Dilek YILMAZ
Siyasette İddialar ve Siyasi Oyunlar: Gerçekler ve Algılar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Teknoloji Kim Kimdir? Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri